Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Verdens kuleste dag på akershus festning i Oslo 1 sept, DNBS&A danser her -)

Hei alle sammen i elevkompaniene ved DNBS&A; VersaStyle sr man, VersaStyle ons sr, Element Soul Crew og Forestillingsgruppa Happy On Stage!

Den Norske Ballettskole & Akademi er invitert til å danse på Verdens kuleste dag (VKD) lø 1. september, vil du være med å danse?? -)))
Det blir nok rett og slett verdens kuleste dag, i allefall når dere skal danse der -))))
https://verdenskulestedag.no/

Den kommende uken til oppstart og første undervisning for sesongen vil dere lære koreografien dere hva dere skal fremføre, ta film og øve litt på egenhånd til dere møtes denne lørdagen. Det blir ca 2-3 min med koreografi pr gruppe/innslag.
En pedagog fra DNBS&A, Susanne Moe, vil være deres kontakt for dagen og sørge for at dere kommer på rett plass til rett tid.

Send mail til madeleine@dnbs.no om du ønsker å delta på dette så vi har en følelse av hvor mange vi blir totalt sett.
Du kan være med selv om du kanskje bare kan være med deler av dagen og ikke hele dagen.

Litt praktisk info:

Oppmøte: kl 10.00 ved hovedinngangen til akershus festning, der vil Susanne Moe stå og vente på dere. Dersom dere ikke finner henne eller er forsinket, notere hennes tlf : Susanne Moe 48279632

Scenen: Scenen vil være ca 6x9 meter (ikke opphøyd scene), med tak.
Scenegulvet er ikke verdens beste dansegulv, så anbefaler danserne å bruke sko.
Dere kan også danse foran scenen om det er plass, det blir da enten på gress eller asfalt.
Vi har ikke inngang til garderobe/skifteområde.
Elevene oppholder seg bak/ved siden av teltet, ha med minst mulig verdisaker.

Kostymer: svarte lange tights/treningsbukser/joggebukser uten trykk og logo på, hvite tskjorter uten logo og trykk på. Mulig noen av dere får låne tskjorter av oss i løpet av dagen.

Varighet: VKD varer fra 11:00-16:00, vi danser ca 15 min totalt fordelt mellom våre dansende grupper hver hele time omtrent. Oppmøte før hver opptreden er 10 min i forkant.
Videre skriver ledelsen ved VKD dette:
”Dere en halvtime på å teste ut gulvet i teltet før det starter med workshops.
Vi har ingen egen stand, men ta med roll ups og dele ut flyers for DNBS&A gjennom dagen/i pausene.
Deltagerne får en matbong hver, så de kan selv hente seg mat i løpet av dagen.
Vi anbefaler å ha med matpakke, eller frukt/nøtter og vannflaske i tillegg.
Det blir pauser for danserne mellom hver forestilling. Tidligere har vi hatt forestilling hver hele time, og workshops på loop resten av timen, og holdt på slik gjennom hele dagen. Noen ganger blir det litt forskyvninger med det har ikke vært problemer tidligere år. Danserne får såpass med pause at de pleier å prøve seg på de andre aktivitetene, løpe rundt med flyers og kose seg i mellom forestillingene. Så lenge danserne er tilbake ved teltet senest 10 minutter før de skal danse, har de så godt som fritt spillerom til å utforske festivalen :)”

Vi håper det passer for de aller fleste og dette er en flott anledning – uformell og morsom – til å bli kjent med hverandre og blir modig på å danse foran ulike typer publikummere gjennom dagen -))