...
Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år

OVERSikt over vårt kurstilbud

Vi tilbyr kurs innen Ballett, "Dans!", "Teater!", Hip hop/ kommersiell, Breakdance, Stor & liten, Danseimprovisasjon og Musikal!

På denne siden får du en oversikt!

Design Uten Navn (2)

Unike sesongkurs

I tillegg til våre kurs som varer et helt semester, har vi flere ganger i året egne kurs og workshops i ferier eller i perioder utenfor semesteret!

BALLETT

Vi tilbyr ballett på flere nivå - fra en gang i uken til dem som vil satse mot et profesjonelt nivå.

BARN/UNGDOM

Disse kursene passer for dem som vil ha ballett som hobby en gang i uken eller som et verktøy for å utvikle ferdigheter i andre dansegrener, da ballett er grunnlaget for enhver danseform.

BALLETT VOKSEN 16+

DNBS&A tilbyr ballettkurs for voksne. Ballettkursene er undervisning en gang i uken for de som ønsker å ha ballett som hobby eller som et verktøy for å utvikle ferdigheter i andre dansegrener, da ballett er grunnlaget for enhver danseform. 

SATSNING BALLETT

Satsningspartiene trener flere dager i uken og følger et spesielt opplegg med pedagoger som underviser etter den russiske ballettmetodikken. Partiene er delt i forskjellige nivåer med forskjellige nivåer fra 5 år. Elevene trener også moderne/improvisasjon.

Akademiet med Talentgruppene i ballett

PROFESJONELL ELITETRENING

DNBS&A tilbyr flere ulike nivåer med elitetrening i ballett. Partiene følger et spesielt opplegg med pedagoger som underviser etter den russiske ballettmetodikken til et profesjonelt nivå.

DNBS&A MASTERCLASS

DNBS&A Masterclass er et tilbud med dag-/kveldstrening for selekterte talentfulle elever som satser fullt på ballett. Her forberedes elevene til opptak til internasjonale ballettakademier og en profesjonell karriere.

MUSIKAL

Innen musikal har vi Musikalgruppa som er vårt hovedkompani innen sjangeren for alder 13+. I tillegg har vi Musikal junior som er satsene for alder 10+ og 12+. Musikal mini 9+ er en god forberedelse til disse. Vi tilbyr også ren musikaldans!


20171202 Dnbs Th 0412
MUSIKALGRUPPA 13+

Musikalgruppa er vårt hovedkompani innen musikal for alder 13+. På dette kurset lærer elevene teater, dans og flerstemt sang! I tillegg får de verdifulle erfaringer med samarbeid og det å jobbe med en prosess fra start til slutt!


Opptak til Musikalgruppa skjer gjennom audition i mai for deltagelse neste sesong etter sommeren.

265a7823
MUSIKAL MINI 9+

På dette kurset lærer eleven innlevelse i tekst og bevegelse, og noe sang og dans. Musikal mini er en rekrutteringsgruppe for Musikal junior-kompaniene.

265a8368
MUSIKAL JUNIOR 10+ / 12+

Dette er våre kompani for alder 10+ og 12+ innen musikal som passer den som ønsker økt utfordring, og er rekrutteringsgrupper for Musikalgruppa. Kurset har hovedvekt på teater, og inneholder dans og sang.

20171202 Dnbs Th 0275
MUSIKALDANS 12+

Musikaldans er et dansekurs der elevene trener danseteknikk og trinn som brukes i musikaler – og koreografi til sanger fra musikalens verden. Nivået tilpasses gruppen.

HIP HOP/ KOMMERSIELL OG BREAKDANCE

For dem som er interessert i urbane dansestiler, har vi Breakdance som kombinerer rytme, triks og koordinasjon, og hip hop/ kommersiell som er en energisk blanding av ulike stiler.

Hip:hop Bilde
HIP HOP/ KOMMERSIELL

Vi tilbyr spennende klasser i hip hop/ kommersiell dans for alder 6+, 9+ og 12+. Disse stilene gir danserne muligheten til å uttrykke seg på en energisk og kreativ måte med hovedvekt på rytme og kule dansetrinn.

BREAKDANCE

Breakdance er gatedans som igjen er en del av hiphop sjangeren, men som har akrobatiske og tekniske utfordringer utover annen hiphop. Dette krever ekstra styrke, koordinasjon og smidighet. 

Fusion Dance 1920
FUSION DANCE COMAPANY

FDC er vårt elevkompani innen Hip hop/ kommersiell dansestil for alder 13+. Her utfordres eleven ved at det også blandes inn elementer fra andre dansestiler også. Opptak til skjer gjennom audition ved semesterstart

ELEMENT SOUL CREW

ESC er vårt elevkompani break-dance. Crewtrening med showgruppa krever audition og opptak er basert på tekniske ferdigheter, erfaringsgrunnlag og kapasitet. Gruppen er aldersblandet der veiledende alder er 10-14 år.

ANDRE DANSESTILER OG TEATER


265a8094
DANS!

Dans! blir eleven kjent med ulike dansestiler med hovedvekt på danseglede. Kurset låner elementer fra teater for å skape varierte og lekne timer.

265a7823
TEATER!

Kurset Teater! inneholder teaterøvelser og eleven lærer innlevelse i ord og bevegelse. Kurset låner elementer fra dans for å skape varierte og lekne timer.

Ballett Nov 2017 Photo Lukkeleik.no 6981
STOR & LITEN 2+

For de yngste har vi Stor & liten 2+ der barna dansens verden sammen med en trygg voksen. På timen får barna danse til forskjellig musikk

Ballett Nov 2017 Photo Lukkeleik.no 6467
DANSEIMPROVISASJON 13+

På kurset jobber elevene med å stole på egne impulser i møte med musikk. Gjennom dette kurset utvikler eleven tilstedeværelse, bevegelighet, musikalitet og trygghet i seg selv og i en gruppe. 

265a5541
PRIVATUNDERVISNING

DNBS&A tilbyr privatundervisning med våre pedagoger for de som ønsker det. Ta kontakt så avtaler vi gjerne timer innen alle våre dansestiler, teater og sang.