Våre kurs og utdanningsmuligheter

DNBS&A MASTERCLASS

DNBS&A Masterclass er et tilbud med dag-/kveldstrening for selekterte talentfulle elever som satser fullt på ballett. Undervisningen forbereder elevene til opptak til internasjonale ballett akademier og en profesjonell karriere.

PROFESJONELL ELITETRENING, KLASSISK BALLETT

DNBS&A tilbyr flere ulike nivåer med elitetrening i ballett. Partiene følger et spesielt opplegg med pedagoger som underviser etter den russiske ballettmetodikken til et profesjonelt nivå.

SATSNING BALLETT

Satsningspartiene følger et spesielt opplegg med pedagoger som underviser etter den russiske ballettmetodikken med forskjellige nivåer fra 5 år og opp til preprofesjonelt nivå. Elevene trener også moderne/improvisasjon.

BALLETT BARN/UNGDOM

DNBS&A tilbyr ballettkurs fra alder 3 til 18 år. Ballettkursene er for de som ønsker å ha ballett som hobby eller som et verktøy for å utvikle ferdigheter i andre dansegrener, da ballett er grunnlaget for enhver danseform.

DANS / TEATER / MUSIKAL

DNBS&A har siden 2009 videreført «Cap à Pied», teaterskolen som ble drevet av Håvard Engell på Kjelsås i Oslo i over 20 år med kurs innen teater, dans, musikal. DNBS&A viderefører denne arven og tilbyr et bredt spekter av kurs innen sjangrene av dans/teater.

MUSIKALGRUPPA

(Satsning)

DNBS&A tilbyr kurs innen dans/teater med grupper som spisser undervisningen. «Musikalgruppa Happy On Stage!» er en slik fantastisk gruppe for de i alder 13-18 år. «Musikalgruppa Happy On Stage!» har audition for inntak årlig hver juni.

BREAKDANCE

Breakdance er gatedans som igjen er en del av hiphop sjangeren, men som innehar tekniske og akrobatiske utfordringer utover hiphopen. Dette krever ekstra styrke, koordinasjon og smidighet. DNBS&A tilbyr undervisning i breakdance for nybegynnere og også for de som ønsker mer trening.

ELEMENT SOUL CREW (ESC)

(Satsning)

DNBS&A tilbyr undervisning i breakdance for nybegynnere og også for de som ønsker mer trening ved deltakelse i showgruppen «Element Soul Crew». Deltakelse i Element Soul Crew krever audition.

JAZZ / FUNKJAZZ

Jazz er en allsidig og energisk danseform med varierte bevegelser med stilarter av nye og gamle trender. Teknikken preges av piruetter, hopp og koordinasjon, ofte inspirert fra ballett. Funkjazz er en fusjon mellom de funky stilarter med innslag av det tekniske innen jazz.

MODERNE DANS

DNBS&A tilbyr forskjellige nivåer av moderne dans med «VersaStyle» gruppene. Innen moderne er det mange stilarter og forskjellige prinsipper, avhengig av hvilken teknikk man trener og pedagogens stilmessige individualitet.

PRIVATUNDERVISNING

DNBS&A tilbyr privatundervisning med våre pedagoger for de som ønsker det,

være seg ballett, breakdance, moderne dans, funkjazz/jazz, teater eller sang.

TILBUD/SESONG
VOKSENBALLETT
KURS ETTER STEDER
KURS ETTER ALDER