Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år

SAMARBEIDSPARTNERE

SPONSORER, DONASJONER

Bli med og støtt oss du også!

SPONSORER

DNBS&A har etablert seg som en institusjon som har bidratt til å produsere landets beste elevprestasjoner. I privat regi med internasjonal ekspertise og gode samarbeidspartnere, er DNBS&A blitt en skole som bringer frem norske unge talenter der de utdannes etter det russiske ballettsystemet. Våre elever på profesjonell elitetrening deltar i nasjonale og internasjonale konkurranser og blir gjennom sin utdanning ved DNBS&A foredlet frem til videre ved opptak ved internasjonale akademier eller en karriere der de er interessante dansere både for Nasjonalballetten og internasjonale. DNBS&A ønsker velkommen samarbeidspartnere og sponsorer med målsetting om å frembringe norske talenter. Ved å støtte talentene ved DNBS&A bidrar man også til å styrke et utdanningstilbud basert på verdens beste ballettprogram – Vaganova metodikken – som er foredlet og finslipt gjennom flere århundrer og er kjent for å ha frembragt flere av verdens beste dansere gjennom ballettens historie.

Som samarbeidspartner og sponsor kan du bidra på forskjellige måter:

  1. “DNBS Masterclass”, et full tids undervisningprogram for spesielt selekterte talenter f.o.m 16 år der de er i innspurten av sin utdanning med forbredelse til profesjonell karriere. Elevene trenes i ballett, pas de deux, moderne dans, m.m. og rustes til store forestillinger og konkurranser.
  2. Koreografi slik at elevene ved DNBS kan være del av nyskapende og spennende forestillinger av verdensformat, som samtidig bringer inspirasjon til publikum og det visuelle ballettrepertoiret i Norge.
  3. Forestillinger med kostymer, baktepper og innstudering slik at elevene får blomstre på scenen og kan inspirere publikum med danseglede og skjønnhet.
  4. Spesielle unge talenter fra 10 års alderen opp til preprofesjonelt nivå, som trener 6 dager i uken på kveldstid i kombinasjon med vanlig skole, der de trenger støtte til deltagelse i konkurranser, arbeid med pas de deux, solistarbeid, moderne koreografi slik at unge elever basert på sitt talent kan få sin grunnutdannelse ved satsningspartiene ved DNBS uansett deres privat økonomi.

DONASJONER

Donasjoner mottas med stor takknemlighet da det bidrar til utvikling av unge norske talenter ved DNBS&A der de får sin utdannelse i ballet med alle nødvendige komponenter slik som solistarbeid, pas de deux, repetisjoner til forestillinger og konkurranser. Donasjoner styrker også DNBS&A sin vitalitet der alle våre resurser går med til å bringe frem nye talenter. 

Våre samarbeidspartnere