Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Sommerskole i teater og musikal uke 26, 27 juni – 1 juli 2022!

I år arrangerer Den Norske Ballettskole & Akademi sommerskole i teater og musikal.
Kurset er uke 26 (27.juni-1.juli). Alder: 10-16 år.

Registrering innen 7. juni. Sommerskolen avholdes med 20 påmeldinger.

Kurset varer fra 09.30-15.00 mandag til fredag. På fredag inviteres foreldrene til en gratis forestilling kl. 15.30. Kurset holdes i de fine salene på DNBS&A i Grenseveien 32a.

Dagene fylles med teater, bevegelse, stagefight, stemmebruk og akrobatikk, og i tillegg noe dans og sang. Vi vil ta utgangspunkt i en kjent musikal og lage vår egen versjon av denne. Elevene vil få ta del i den kreative prosessen, og vi vil også benytte DNBS&A`s flotte kostymer.

Kurset ledes av to erfarne teater-pedagoger Linda Moldal Andersen og Mathilde Hartviksen. Linda underviser til vanlig på dramalinja på Hartig Nissen vgs, og Musikalgruppa ved DNBS&A, og Mathilde underviser til vanlig på dramalinja på Ski vgs. Begge har også lang erfaring med amatørteater og kurs for barn og ungdom. Linda har 15 års erfaring med å holde liknende sommerskole (Breakaleg.no).

Det legges vekt på at alle skal ha det gøy og lære masse, og få mange venner, og føle mestring og få utfordringer. Kurset passer for både nybegynnere og de med erfaring. Vi lover en spennende uke!

Dette blir sommerens morsomste opplevelse!

Praktisk:
Elevene tar med sin egen matpakke på undervisningsdagene.
Det finnes parkering i gatene rundt/bak DNBS&A sine lokaler.

Registrering her:
https://dnbs.no/product/sommerskole-i-teater-og-musikal-pa-dnbsa/