Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Sommerskole i jazz- og musikaldans! (8.-12. juli)

I tillegg til sommerskolen i teater og musikal, tilbyr vi i år en sommerskole i jazz- og musikaldans! 

Dette kurset gir deltakerne en unik mulighet til å utforske ulike dansetrinn som brukes i musikalforestillinger og intensivt lære dansenumre. Kurset passer for alle som har lyst til å bli bedre kjent med jazz- og musikaldans, enten du allerede går på et musikalkurs og ønsker å øve litt ekstra på dans, eller om du danser en annen dansestil og er nysgjerrig på jazz og musikal. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på om kurset passer for deg/ ditt barn! Pedagogen legger opp til at alle skal kjenne mestring og samtidig få gleden i å lære mye nytt. Vi lover en spennende uke der elevene skal få utfolde seg kreativt, og samtidig føle trygghet og få nye venner! Sommerens beste opplevelse får du på sommerkurs hos DNBS&A!

Når? Uke 28 (8.-12. juli)
Hvor? Hovedstudio, Grenseveien 32a
Forestilling! På fredag inviteres foreldrene til en gratis forestilling
Alder: et kurs for 10-13 år, og et for 14-18 år!

Se mer info om hvert kurs her:

Sommerskole i jazz- og musikaldans 10-13 år, klikk her...

Sommerskole i jazz- og musikaldans 14-18 år, klikk her...

Kursets innhold:
Dagene vil starte med en energisk oppvarming som inkluderer felles koreografi, styrketrening, og tøying. Deretter tar vi for oss grunnleggende jazz-teknikk før vi øver inn koreografier til utvalgte musikalnumre i ulike stiler. Vi skal også jobbe med litt andre øvelser, som improvisasjon, "gå over gulvet" og rytme-forståelse, for å perfeksjonere koreografiene til den avsluttende visningen. Dagene avsluttes med yoga. På fredag kl. 12 inviterer vi til en visning i studio i Grenseveien der vi viser det vi har jobbet med.

Pedagog: Amalie Gyllenhammar er musikalartist og danser utdannet ved Bårdar Akademiet. Hun har jobbet profesjonelt blant annet for Color Line, vært med i Maridalsspelet og hun har undervist flere kurs hos oss tidligere. For tiden bor Amalie i København, og gleder seg ekstra mye til å komme tilbake til DNBS&A i sommer for å dele sin lidenskap for dans og musikal med nye og gamle elever!