Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Satsningspartiene nivå 0,1,2,3,preprof, masterclass 11-12 juni 2016 i Bærum kulturhus

Hei kjære alle sammen på satsningsparti nivå 0, 1, 2, 3 , preprof og DNBS Masterclass

 

Nå planlegger vi for fullt vårens flotte ballett galla forestillinger i strålende Bærum kulturhus helgen 11-12 juni

–HOLD AV HELGEN! Begge forestillingene starter kl 1600. Det blir to akter: ca 45 min 1 akt, pause på 15 min, så 45 min 2 akt.

Det blir en forestilling lørdagen 11 juni og en forestilling søndagen 12 juni. Si ifra til alle venner og kjente om å bli med for å se! -)))  Vi er avhengige av at alle deler info på sosiale medier og virkelig prøver å spre ordet og selger så mange billetter som mulig: Vær snille og bestrebe dere på å selge minimum 6 billetter pr elev.

Snart kommer en strålende plakat, den kan dere sende rundt på mail, dele på sosiale medier og henge opp!

 

Vi planlegger følgende for nivå 0: De skal gjøre det samme på begge forestillingsdagene; ballettdans og versastyle mini moderne dans.  De skal få se første akten fra salen på fanget til dere foreldrene/venner/kjente, og danse i 2. akt.

 

Vi planlegger følgende for nivå 1: De skal gjøre det samme på begge forestillingsdagene; ballettdans og versastyle fr jr moderne dans. De skal få se første akten fra salen på fanget til dere foreldrene/venner/kjente, og danse i 2. akt.

 

Vi planlegger følgende for nivå 2:  Opptrer med ballett og moderne dans med VersaStyle jr (VersaStyle jr onsdag og VersaStyle jr fredag opptrer i felles koreografi). I ballett koreografiene er det mulig at det blir alternering på hvor de er plassert i dansen og at dette blir en variabel fra lørdagens til søndagens forestilling.

 

Vi planlegger følgende for nivå 3: Opptrer med ballett og moderne dans med VersaStyle jr (VersaStyle jr onsdag og VersaStyle jr fredag opptrer i felles koreografi). I ballett numrene blir det alternering i noen av dansene slik at i noe numre er det enkelte som danser lørdag og andre på søndag.

 

Vi planlegger følgende for preprofesjonelt nivå/ DNBS Masterclass:
Dere danser ballettdanser og det kan bli alterneringer i koreografieneDere danser ikke moderne dans med VersaStyle fre sr i Bærum kulturhus. VersaStyle fre sr gruppe skal få danse i Sandvika teater lørdag 28 mai. Egen mail kommer om dette. Det blir andre moderne innslag i Bærum kulturhus utenom VersaStyle, antagelig knyttet til dere som skal på ballettkonkurransen i Athen i juli. Dere kan med fordel alliere dere med hverandre og bytte billetter dere imellom dersom dere ønsker å kjøpe billetter allerede nå. Preprof opptrer med forskjellige klassiske ballett koreografier, noen numre er i gruppe og annet er med solister.  Noen solist innslag blir ulike fra lørdagens til søndagens forestillinger og i gruppe koreografiene blir det for noen alternering av plassering i dansen.

Merk: Dere opptrer med VersaStyle ikke i Bærum kulturhus, men i Sandvika teater lørdag 28 mai! Egen mail kommer om dette.

 

Vi forbeholder oss retten til å bruke foto og film til bruk videre for DNBS fra forestillingene våre.

Foreldrehjelp bak scenen, både i Bærum kulturhus 11-12 juni: Vi kommer til å mobilisere foreldre til å hjelpe oss bak scenen. Det blir ulike poster knyttet til dette: - å ta imot elever og foreldre i selve fojaeen, spesielt viktig når barn skal finne sine foreldre/følget sitt i pausen etter at de har danset, eller omvendt når barn skal gå fra publikumsområdet til back stage området, - geleide elever til back stage området,  - holde ro bak scenen/kulissene, og  - hjelpe elever på og av scenen og følge dem opp og ned fra garderobene.

Praktisk elevinfo på nettsiden vår: Om denne mailen blir borte så er all praktisk info om forestillingene å finne her, under kategorien Om DNBS og praktisk elevinfo: http://dnbsa.no/nb/category/praktisk-elevinfo/

 

Billetter i Bærum kulturhus 11-12 juni: Billetter kan dere kjøpe allerede her nå på – pris voksen 195, pris barn 135 pluss teaterets billettgebyr:http://www.baerumkulturhus.no/ Det lønner seg å være tidlig ute, det kan bli uventet stor pågang-)