Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Opptak til profesjonell elitetrening og Masterclass

Drømmer du om en karriere innen ballett eller å kunne danse på et eksepsjonelt høyt nivå, er dette en unik sjanse for deg! Vi har fortsatt noen ledige plasser i Talentgruppene (profesjonell elitetrening i ballett) og Masterclass for våren 2024.

Kort om den profesjonelle elitetreningen - Talentgruppene
Vår elitetrening omfatter opptil 6 dagers undervisning hver uke i klassisk ballett, basert på det anerkjente russiske ballettsystemet, Vaganova metodikken. Denne metodikken, med en 300 år lang tradisjon, er kjent for å ha fostret verdenskjente dansere, koreografer og pedagoger. Gjennom dette unike systemet, får våre elever sjansen til å utdanne seg på samme nivå som de store internasjonale ballettstjernene.

Kort om Masterclass
Dette programmet er skreddersydd for talentfulle elever fra 15/16år som satser på en fulltids karriere innen ballett. Vi forbereder dem på nasjonale og internasjonale ballettkonkurranser og auditions, hjelper dem med å bygge et spennende repertoire, og ruste dem for en fremtidig nasjonal og internasjonal karriere. Vår Masterclass er støttet av prestisjetunge organisasjoner som Sparebankstiftelsen, Leif Høegh stiftelse og Bergesenstiftelsen.

Kontakt oss for opptak ved audition!
Er du klar for å utfordre deg selv og nå nye høyder i ballettens verden? Kontakt oss for mer informasjon og for å avtale audition. Vi tilbyr løpende opptak de kommende ukene.

Audition Våren 2024 Rettet