Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Kari (77) fra Kjelsås trener ballett med spesialist

56d92f1d 5d7c 45de 902c 1a46409bf93f 1

Jenny (10) og Kari (77) er begge fra Kjelsås. Foto: Irene Jansson

NORDRE AKER BUDSTIKKE   13.11.23 17:00
Irene Jansson, daglig leder ved Den Norske Ballettskole & Akademi

Kari Johansen fra Kjelsås trener på voksen ballettklasse med ballettspesialist Liudmila Suchev, og på litt øvet nivå i ballett med profesjonell danser fra Nasjonalballetten Alberto Ballester.

INNSENDT
Barnebarnet Jenny (10), også fra Kjelsås, trener også ballett fem dager i uken. Begge ved Den Norske Ballettskole & Akademi.
Nå skal de begge på scenen sammen i Nøtteknekkeren i Sandvika Teater 25.–26. november. Jenny danser også mye forskjellig helgen etter, 2.–3. desember. på Trikkehallen på Kjelsås!
Daglig leder, Irene Jansson fra Kjelsås, sier at dette er en nydelig og unik kombinasjon av generasjoner og danseglede å få bevitne. Irene er mor til Jenny og datter av Kari og er svært stolte av dem begge to.

– Denne treningen er god for kropp og sjel, uansett alder. Jeg ser hvor vakkert det er når generasjonene kommer sammen på denne måten og med sceneerfaringen som deles sammen.
Balletten er veldig god trening, og det gir enorm glede med mestring. Det blir flere elever fra Kjelsås å se på scenen både i Sandvika og Kjelsås, og vi er stolte av å ha en av de eldste elevene på scenen – nemlig i en alder av 77 år!

https://www.nab.no/kari-77-fra-kjelsas-trener-ballett-med-spesialist/s/5-143-418505?