Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Hilsen fra styreleder Bjørn M. Bjerke – koronasmitten, hjemmeundervisning, savner dere!

Kjære elev, foreldre og venn av DNBS&A
19. mars 2020

 

Det er underlige tider vi alle er inne i nå.

 

Regjeringen har innført de mest omfattende tiltak ovenfor befolkningen og bedrifter i fredstid, og alle landets innbyggere oppfordres til å delta i den store dugnaden som skal bremse koronasmitten. Det som var en rett måte å gjøre ting på i går, kan være endret i dag. Vi har fått mange nye og viktige råd. Det er godt å se at folk tar ansvar og følger rådene fra myndighetene og at vi stiller opp for hverandre.

 

DNBS& A følte som andre at det var rett å ta vårt samfunnsansvar, men vi synes det er både rart og trist å ikke kunne være det faglige samlingsstedet vi vanligvis er. Jeg er overbevist at kunst og dans/teater er ekstra viktig når det butter og er vanskelig, men slik situasjonen er nå, må vi vente til det igjen er trygt å samle dere til trening i våre treningssaler og til forestillinger. Det betyr at all bruk av våre treningslokaler er midlertidig satt på vent. Det betyr også at våre store jubileumsforestillinger denne våren er satt på vent. Jeg ser virkelig frem til igjen å åpne dørene for alle våre elever når myndighetene tilråder det.

 

Jeg forstår at dere er skuffet over at vi nå ikke kan samles i treningslokalene våre. Det er jeg også.

I mellomtiden er det viktig at vi alle tar vare på hverandre. Det og også viktig at hver enkelt har egenaktivitet og trener slik at formen blir holdt vedlike og ferdigheter utvikles. Vær oppfinnsomme og finn din egen måte å trene på. For å gi deg et faglig påfyll har vi tatt i bruk ny teknologi og startet opp hjemmetrening med bistand fra og elektronisk kommunikasjon med våre mange dyktige pedagoger. Vi er helt i starten med denne undervisningen, så vær kreativ og har du gode tanker for å styrke denne treningen så ta det opp med din pedagog.

 

Så la oss alle gjøre det vi må til for at denne situasjonen ikke varer lenger enn den må. Jeg gleder meg enormt til å ha dere alle i god form og godt trenet når dere igjen kan ta i bruk i våre treningslokaler.

 

Skulle det være noe dere ønsker å drøfte med meg i denne noe spesielle tiden, så send meg en e-post (bjorn.m.bjerke@gmail.com).

 

Styret, Irene, Siri, og alle våre dyktige ansatte gjør alt vi kan for at du skal få den best mulig trening og utvikling selv om du ikke kan være i våre treningssaler. Jeg ønsker deg god trening inntil DNBS&A DNBS Bærum igjen kan åpne våre dører for dere.

 

 

Med en hilsen fra meg, ha en god trening.

 

Bjørn M. Bjerke

Styreleder

Den Norske Ballettskole & Akademi

Den Norske Ballettskole Bærum