Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
GRASROTANDELEN – støtt DNBS&As foreldreengasjement!

GRASROTANDELEN VED NORSK TIPPING TIL DNBS&As sine engasjerte foreldre for elevene som kalles "Musikalgruppa Happy On Stage!"!

Grasrotandelen ved Norsk Tipping er det noen engasjerte foreldre som har organisert med, utspringet er DNBS&As sine elever, "Musikalgruppa Happy On Stage!".

Vi håper at dere som spiller husker på oss!

Man trenger ikke tippe fast for å støtte. Om man tipper en gang i året, så vil selv det bidra. Man må bare registrere seg en gang. Da vil din grasrotandel av Norsk Tippings overskudd gå til DNBS&A sine elever ved Musikalgruppa til kostymer, rekvisitter, scene etc (kun av andelen, selvsagt ikke av premien) via din «andel» av Norsk Tippings grasrotfond.

Se mer info på og vervemateriell på Norsk tippings hjemmeside:
https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=996858340

Det er kanskje en bestemor, bestefar, tante, onkel eller nabo, venn som har lyst til å støtte på denne måten. Vi er takknemlige for alle bidrag!

Praktisk fremgangsmåte:

Via denne linken https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=996858340
kan man knytte seg til ordningen online.
Du kan søke på "Musikalgruppa" - da kommer Musikalgruppa Happy on Stage opp. Eller du kan søke på organisasjonsnummer: 996858340.

Man kan også knytte seg til ordningen hos en kommisjonær, og ved å oppgir da navn eller organisasjonsnummer. Eller man tar med seg kopi av vervebrevet vi har tilgjengelig for å scanne en strekkode som finnes der. Se under her.

På forhånd tusen takk!

Mvh ledelsen ved DNBS&A