Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Elvelangs tors 20 september i Nydalen!

Tors 20. september er det "Elvelangs", en kjempe flott kveld med lang promenade langs Akerselven, der elevene får danse for publikumet som går forbi. Dette har DNBS&A deltatt på i mange år og det er en uformell dansekveld for elevene, der man kan bli kjent med andre elever ved DNBS&A og bli enda bedre vant med å danse foran et publikum for de som kanskje enda ikke er helt vant med det - og ikke minst bare få ha det kjempe morsomt sammen!

Når: torsdag 20. september

Tidspunkt: kl 20.00-23.00 , men gå hjem når dere kjenner det er tid for å gå hjem.
Oppmøte: kl 1945.

Hvor: Nydalsveien 15, nederst i det området, rett ved elven. (Nedenfor studentsamfunnshuset, på parkeringsplassen ved bygningen nederst i veien). Vi får rigget til lys og lyd på forhånd, og det bruker å samles mye folk rundt oss - det er uformelt og moro!!

Hvem danser:
-Element Soul Crew
-dans/teatergruppen 10-12 år på torsdager på Folkets hus på Kjelsås
-Versastyle man sr og ons sr
-Forestillingsgruppa

Klær: Viktig å kle seg etter forholdene, gjerne ullundertøy om det blir kaldt og noen andre klær over det igjen. Dere danser på asfalten, så ha gode sko. Ha på svarte bukser og hvite tskjorter. Dere får også låne tskjorter med DNBS&A logo som dere kan ha på over de andre klærne deres. Men vi liker å variere mellom dem og hvite tskjorter.  (velg tskjorter uten logo og trykk)

Mat: ta med ekstra med mat/matpakke og drikke.

Ledelse: Pedagogen Ingrid Jerstad leder dere igjennom kvelden, og dere danser noe dere har forberedt med pedagogene - eller improviserer. Dere har undervisning med pedagogene deres som legger opp til hva dere skal fremføre på forhånd. Dere rullerer på å danse gjennom kvelden så alle får danset, og de som er yngst kan danse mest først idet de ofte går hjem tidligst.

Vi ses der!