Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Elvelangs – DNBS&A elever danser – tors 26. september kl 20, i Nydalen -)

Hei elever ved DNBS&A ved følgende kurs:
-breakerne i "Element Soul Crew"
-dans/teatergruppen 12 år på torsdager på Folkets hus på Kjelsås
-Versastyle man sr
-Funkjazz trikkehallen 10-12 år man kl 19.15-20.00
-Funkjazz ons 12+ år kl19.15-20.15 Grefsen menighetssenter, ons
-"Musikalgruppa Happy On Stage!"

Den Norske Ballettskole & Akademi inviterer dere til å representere oss tors 26. september ved arrangementet "Elvelangs", en kjempe flott kveld med lang promenade langs Akerselven, der elevene våre får danse for publikumet som går forbi. Dette har DNBS&A deltatt på i mange år og det er en uformell dansekveld for elevene, der man kan bli kjent med andre elever ved DNBS&A og bli enda bedre vant med å danse foran et publikum for de som kanskje enda ikke er helt vant med det - og ikke minst bare få ha det kjempe morsomt sammen! I år feirer i tillegg " Elvelangs" 20 år -) Det går mange tusen mennesker forbi, så det er ekstra gøy å bli sett av så mange!

Når: torsdag 26. september
Tidspunkt: kl 20.00-23.00 , men gå hjem når dere kjenner det er tid for å gå hjem.
Oppmøte: kl 1945.
Hvor: Nydalsveien 15, nederst i det området, rett ved elven. (Nedenfor studentsamfunnshuset, på parkeringsplassen ved bygningen nederst i veien). Vi får rigget til lys og lyd på forhånd, og det bruker å samles mye folk rundt oss - det er uformelt og moro!!
Hvem danser: se overskriften. Hver gruppe danser en dans på ca 3 min hver.
Klær: Viktig å kle seg etter forholdene, gjerne ullundertøy om det blir kaldt og noen andre klær over det igjen. Dere danser på asfalten, så ha gode sko. Ha på svarte bukser og hvite tskjorter. Dere får også låne tskjorter med DNBS&A logo som dere kan ha på over de andre klærne deres. Men vi liker å variere mellom dem og hvite tskjorter.  (velg deres tskjorter uten logo og trykk)
Mat: ta med ekstra med mat/matpakke og drikke.

Ledelse: En av våre pedagoger (Margret Erlendsdottir, tidligere DNBS&A elev og hennes assistent Solveig fra Musikalgruppa) skal lede dere igjennom kvelden, og dere danser noe dere har forberedt med pedagogene ellers på kursene deres i perioden frem til dette arrangementet. Og dere improviserer også. Dere rullerer på å danse gjennom kvelden så alle får danset, og de som er yngst kan danse mest først idet de ofte går hjem tidligst.

Kontaktperson om du har spm under arrangementet: Margret tlf 40214667

Meld ifra til de respektive pedagogen deres om dere blir med så fort dere vet, så kan vi estimere et ca antall.

Dette har vært suksess de siste årene med lys og bra trøkk på musikken, og med masse publikummere, så vi gleder oss veldig i år igjen!

Og her ligger også all info elektronisk - lenke til årets facebook arrangement:https://www.facebook.com/events/279951802686334/