Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Elvelangs 24 august 2015

Snart er det tid for Elvelangs, en kjempe flott kveld med lang promenade langs Akerselven, der elevene får danse for publikumet som går forbi. Dette har DNBS deltatt på i mange år og det er en uformell dansekveld for elevene, der man kan bli kjent med andre elever ved DNBS og bli enda bedre vant med å danse foran et publikum for de som kanskje enda ikke er helt vant med det - og ikke minst bare få ha det kjempe morsomt sammen!

Når: torsdag 24. september

Tidspunkt: kl 20.00-23.00 , men gå hjem når dere kjenner det er tid for å gå hjem.
Oppmøte: kl 1945.
NB! For de to torsdagsgruppene med dans/teater på folkets hus med Camilla, så har første gruppen vanlig undervisning fra kl 1800, og neste gruppe/12 pluss kan gjerne komme til Folkets hus kl 1830 og har undervisning også og så drar dere samle fra Folkets hus kl 1930.

Hvor: Nydalsveien 15, nedest i det området, rett ved elven. Nedenfor studentsamfunnshuset.

Hvem:
Element Soul Crew
dans/teatergruppene på torsdager med (Camilla) på Folkets hus på Kjelsås
VersaStyle jr og sr gruppene man, ons, fred
Forestillingsgruppa
Teatergruppa

Klær: Viktig å kle seg etter forholdene, gjerne ullundertøy om det blir kaldt og noen andre klær over det igjen. Dere danser på asfalten, så ha gode sko. Dere får låne tskjorter med DNBS logo som dere kan ha på over de andre klærne deres.

Mat: ta med ekstra med mat/matpakke og drikke.

Ledelse: Pedagogen Camilla Evensen leder dere igjennom kvelden, og dere danser noe dere har forberedt med pedagogene - eller improviserer. Pedagogene til deres respektive undervisning sender Irene musikk som dere danser til denne kvelden. Det kan være korte sekvenser av danser dere har gjort tidligere eller som dere har begynt såvidt på nå etter sommeren. Snakk litt om det på timene som kommer den neste uken! Dere rullerer på å danse gjennom kvelden så alle får danset, og de som er yngst kan danse mest først idet de ofte går hjem tidligst.

Vi ses der!