Talentutvikling i klassisk ballett i juni hvert år
Ballettgalla – juleforestillinger 10.-11. des 2016 – i Bærum kulturhus

Hei kjære alle sammen på ballettkurs (en gang i uken) ved DNBS! Nå planlegger vi julens flotte ballett galla forestillinger i strålende Bærum kulturhus helgen 10-11 des – HOLD AV HELGEN!

Alle får danse på forestillingen, de som trener en gang i uken og på elite:
Her skal vi inkl alle på en gang i uken ballettkurs og alle elever fra satsningspartienenivå. DNBS elever på elite nivået i klassisk ballett/Satsningspartiene har vist noen av landets beste elevreslutater innen ballett, og har høstet anerkjennelse internasjonalt. Vi er stolte av å få vise dere alle sammen samlet på scenen. Dette blir knall flott!!!!!! Vi håper virkelig dere kan være med oss på dette! Nydelig plakat kommer snart -)

For mange barn er dette første gangen man står på en virkelig profesjonell scene, og det er ekstra viktig å ha et godt og engasjert publikum som bare dere kan være!!! -)

NB! Si ifra på epost til irene@dnbs.no dersom dere ikke skal delta på dette.

Vi har laget en fordeling med hvilken dag/forestilling de ulike ballettkurs som trener en gang i uken deltar i, håper virkelig det passer for dere:
Lørdag 10. des kl. 16:
Gruppe 1: Korsvoll 1 kl, abelloftet 6-8 år
Gruppe 2: korsvoll 2-3 kl, disen 2-3 kl, grenseveien 9-11 år
Gruppe 3: disen 1 kl, grenseveien 6-8 år
Gruppe 4: Grenseveien tir 4-5 år, abel loftet 4-6 år

Søndag 11. des kl. 16:
Gruppe 5: trikkehallen 4-5 år
Gruppe 6: ois kindergarden preschool, årvoll 3-5 år
Gruppe 7: ballett/jazz/impro kurs alder 6-8 , og 8-10 år
Gruppe 8: trikkehallen 6-8 år, årvoll 6-7 år, ois year 1-4Mer info kommer:
Sceneprøver og info om kostymer/oppmøte mm for barna får dere nærmere info om. Bare hold av korrekt dato nå i første omgang. Det er ikke meningen at dere skal måtte kjøpe inn noe nytt til kostymer for anledningen.

Danse i første akt, se andre akt ifra salen:
Forestillingene varer to akter ca 45 min pr akt og med pause imellom. Alle som får denne mailen med barn på en gang i uken kurs danser i første akt av forestillingen, og ser andre akt på fanget til foreldrene/venner/kjente i salen. (Barna selv betaler ikke billett for å delta på scenen, og så se forestillingen videre.) I pausen, mellom aktene, organiseres det altså slik at barna møter dere i foajeen for så å gå videre med foreldrene/følget inn i salen og sitter blant publikum.

Foto/film:
Vi forbeholder oss retten til å bruke film og foto fra forestillingene til videre bruk for DNSB. VI beklager på forhånd for evt. klikke-lyder fra fotokameraet til vår profesjonelle fotograf.

Visningstime/forestillinger:
Egen mail med info om ”visningstime” - på samme sted og tid/timeplan som treningen deres normalt sett er -  i slutten av sesongen deres kommer senere.
Det er imidlertid veldig ulike ting – forestilling sml med visningstime – og vi håper naturligvis ønsker å bli med på begge deler. (Visningstimene blir uken etter forestillingene)

Billetter:
Billetter kan dere kjøpe allerede her på denne linken: http://www.baerumkulturhus.no/
155.00 for barn opp til 10 år, og 215.00 NOK for voksne.
(Egentlig er det 195 kr og 135 kr pluss servicegebyret. Barn som er opp mot 2 år går gratis. )

Det lønner seg å være tidlig ute, det kan bli uventet stor pågang-)

dnbs_plakat_juleforestilling_des_2016_ballettgalla