LEDELSE & PEDAGOGER

DNBS&A

LEDELSEN

IRENE AARSET JANSSON

Daglig leder DNBS&A

E-post:

irene@dnbs.no

Mobil: +47 91 30 00 57

SIRI AARSET JOHANSEN

Daglig leder DNBS Bærum

E-post:

siri@dnbs.no

Mobil: +47 95 73 25 44

MARTIN BOKERØD HANSEN

Styreleder DNBS&A

E-post:

martin@laborify.com

Mobil: + 47 95 25 08 62

PEDAGOGER

LIUDMILA SYCHEVA

Ballettspesialist og koreograf for Profesjonell Elitetrening og DNBS&A Masterclass

Born in Russia in 1955. 8 years ballett student, 25 years carreer as a balletdancer, she has danced the entire ballet repertoire. 5 year education as pedagogue. She has been teaching many places in the world, also at the Bolshoi filial in Brasil, and since 2015 at Den Norske Ballettskole & Akademi.

VLADIMIR SYCHEV

Russisk ballett spesialist, pedagog og koreograf

Uteksaminert fra ballettakademiet i Voronesj, Russland, før han fikk plass ved Vaganova akademiet med pedagog Pushkin.

Solist ved diverse av de statlige operaene i Sovjet med hovedroller i de store ballettene som Giselle, Don Quixote, Tornerose, Legenden om kjærlighet m.m.

I 1972 fikk han tildelt ærestitlen: «Æresartist i Ukraina»

Fra 1982-87 fikk han sin pedagogiske utdannelse fra det statlige institutt for koreografisk kunst i Moskva med pedagog M.T Semionov («Æres artist i CCCR») og E.P Valokin («Nasjonal artist av RSFSR»).

DEJANA VOLAREV

Satsning ballett 

Dejana er født 1980 i Beograd, Serbia.Hun har vært profesjonell danser og undervist i 14 år, både moderne og klassisk ballett. Hun underviser etter den russiske ballettmetodikken «Vaganova metodikken» når hun underviser ballett, og hun kan et bredt spekter av kunnskap innen moderne dans.

NORA SVENNING

Satsning ballett

Ballett barn/ungdom

LINDA MOLDAL ANDERSEN

Drama for Musikalgruppa

GURO KARIJORD

Dans/teater

Musikaldans for Musikalgruppa

MARIANNE KRISTOFFERSEN

Dans/teater

INGRID ELISABETH JERSTAD

Ballett barn/ungdom

Funkjazz og jazz

Ingrid er utdannet fra Bårdar Akademiet 2011-2014. Hun er danser i QS Kompani (ledet av Djærika Buccat) . Hun jobber som dansepedagog og har jobbet for DNBS&A siden 2015 og undervist mange ulike nivå og dansesjangre.

CHRISTINE UDJUS

Ballett barn/ungdom

Har undervist ved DNBS&A siden 2017. Utdannet fysioterapeut ved OsloMet, og utøvende musikalartist fra Bårdar International med dans som fordypning. Arbeider frilans og har medvirket som profesjonell danser i oppsetninger som «Evita», «Annie», og «Jungelboken» i Oslo, samt jobbet som danser og sanger ved Kilden Teater, Fjæreheia Amfi ved to produksjoner. Koreograf og medlem av vokalkvartetten «Attitunes». 

JULIE UDJUS

Ballett barn/ungdom

Julie har jobbet ved DNBS&A siden 2019 og underviser mange ulike typer av kurs.Hun er utdannet kroppsøvings- og idrettspedagog ved Norges Idrettshøyskole og skrevet bacheloroppgave med fokus på hvordan dans kan fremme identitet til barn og unge.Hun har også erfaring som kontaktlærer og koreograf ved Ullevål skole.

SARA SHEPHERD

Ballett barn/ungdom

Sara har en bachelor i utøvende musikkteater fra Musikkteater-

høyskolen og er utdannet musikaldanser fra Bårdar Akademiet. Hun startet å danse i ung alder og interesserte seg for ulike dansestiler før hun bestemte seg for å utvikle seg som musikalartist. Sara har en bred dansefaglig bakgrunn og lang undervisningserfaring. Hun har undervist for Den Norske Ballettskole & Akademi i 2 år.

I tillegg til å undervise dans er hun freelance musikalartist. Hun har blant annet hatt oppdrag for Scenekvelder, Sony Music, og for artisten Ferdinand.

Klassene hennes består av teknikk, styrke, fleksibilitet, og danseglede. 

TORBJØRN BRUNVAND

Breakdance

Torbjørn har danset aktivt siden 1999, undervist breaking i 15 år. Han underviser alle nivå innen breakdance ved DNBS&A.Han har arrangert over 50 lokale breake arrangementer og større internasjonale jams i Oslo. Han har deltatt på breakejams og konkurranser i store deler av Europa, Usa og Asia og vunnet breake-battles i bla Sveits, England, Slovenia, Polen og Ukraina.

BRAGE PLANKE

Breakdance

Brage Planke har trent Breakdance ved Den Norske Ballettskole & Akademi fra han var liten, med showgruppa Element Soul Crew, og deltatt i mange av våre forestillinger med både Breakdance og moderne dansestil. Nå underviser han en ny generasjon. Han har oppnådd strålende resultater i ulike Breakdance konkurranser, slik som


1.Plass Battle of the year Nordic Qualifier 2019

2.Plass i NM senior breakdance 1vs1 2019

9. plass i VM junior 1vs1 2017

3. plass i VM junior crew 2017

1. plass i EM junior crew 2017

BESNIK BERISHA

Breakdance

MARGRÉT ERLENDSDOTTIR

Musikal junior

Margrét er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og våren 2021 fullfører hun en Bachelor i musikkteater ved Høyskolen Kristiania avd. Musikkteaterhøyskolen. Hun har musikalsk bakgrunn fra musikklinja på Foss Videregående og hun har også selv vært elev ved DNBS&A på VersaStyle, Ballett Ungdom, Musikal Jr. og Musikal Sr i 10 år. De siste årene har hun, både alene og sammen med Karin Gjørv Røraas, vært å se på DNBS&A sine ballettgalla forestillinger der hun har vært skuespiller/ konferansier. Sommeren 2020 jobbet hun som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand og hun jobber aktivt mot en karriere både som utøver og instruktør/ lærer.

KARIN GJØRV RØRAAS

Musikal junior

Karin gikk musikklinja på Edvard Munch videregående skole i Oslo og deretter Musikkteater på Romerike folkehøgskole. Hun er tidligere elev fra både Musikalgruppa, VersaStyle og Musikal Jr ved DNSB&A. Siden det har hun vært med i Skedsmo Amatørteaters oppsetning av Legally Blonde the Musical, spilt inn lydbok for barn og vært konferansier på flere ballettforestillinger i regi av DNBS&A. Nå tar hun fagskoleutdanning i musikkteater på Bårdar Akademiet, samtidig som hun leder Musikal Jr for tredje gang, i år sammen med Margrét Erlendsdóttir.

LINE MARIE ØSTERHUS

Ballett en gang i uken, ballett ungdom

Line er en jente på 22 år fra Kristiansand. Hun har danset ballett i 18 år og har avlagt en rekke eksamener ved Royal Academy of Dance gjennom årene. Senere startet hun sin utdanning ved Bårdar Akademiet og jobber nå aktivt som freelancer, både som danser, sanger og musikalartist ved siden av undervisningen ved DNSB&A.

MARIE NILSEN BARBEN

Klassisk ballett / jazzballett

Maries store lidenskap er ballett og dans og hun har danset siden hun var 4 år. Hun er født og oppvokst i Sveits og er halvt norsk og halvt sveitsisk. Marie lærte sine første dansetrinn på ballettskoler i Lausanne, der hun fortsatte på toppidrettsgymnaset. Marie har deltatt på dansekonkur-ranser i hele Europa, bl.a. Concours International de Danse Classique de Nyon, Tremplin Danse og Ballettwettbewerb Solothurn. For å bli en så allsidig og god danser som mulig, reiste hun rundt i Europa og tok masterclasses og kurs for viderekomne dansere. Hun har også danset selv i oppsetninger som Nøtteknekkeren, The Chorus Line, Scheherazade og Svanenes aften (med den norske Nasjonalballetten).

I 2012 flyttet Marie med familien til Norge og begynte på Kulturlinjen på Lillehammer videregående skole. Sommeren 2017 ble hun ferdig på Norges Dansehøyskole med fordypning i jazzdans. I 2018, fikk hun andreplassen i konkurransen «International Competition of Modern» i Perm, Russland. Hun danset også for Aftenposten «Kjærlighet i Bevegelse». I 2019, reiste hun til New York hvor hun gikk et 3 måneders program ved Broadway Dance Center. 

Marie betegner seg selv som en energisk perfeksjonist som alltid presser seg selv for å bli bedre.

 

Marie underviser i klassisk ballett og jazz ballett. Hun er opptatt av å dele kunnskap og erfaring med ivrige dansere, og har stor glede av å følge med på utviklingen til hver enkelt elev.

MARIKKE STENBEKK

Dans/teater

Marikke er utdannet ved Bårdar, med fordypning innen sang og dans. Hun har mange års erfaring som profesjonelle artist.

Hun underviser barn og unge i dans og teater ved DNBS&A.

BERIL ALKU

Ballett barn/ungdom

She was born in 1983. She started her classical ballet education at Hacettepe University Ankara State Conservatory at the age of 11. After completing her classical ballet and modern dance education at the university, she started working in the Ankara State Opera and Ballet Company in Turkey. She performed in the various choreographies of local and foreign choreographers. Meanwhile she worked as an instructor at the department of contemporary dance at Ankara University.

Since 2010, she has been teaching classical ballet at various kindergartens and ballet schools.