LEDELSE & PEDAGOGER

DNBS&A

LEDELSEN

IRENE AARSET JANSSON

Daglig leder DNBS&A

E-post:

irene@dnbs.no

Mobil: +47 91 30 00 57

SIRI AARSET JOHANSEN

Daglig leder DNBS Bærum

E-post:

siri@dnbs.no

Mobil: +47 95 73 25 44

MARTIN BOKERØD HANSEN

Styreleder DNBS&A

E-post:

martin@laborify.com

Mobil: + 47 95 25 08 62

PEDAGOGER

LIUDMILA SYCHEVA

Ballettspesialist og koreograf for Profesjonell Elitetrening og DNBS&A Masterclass

Born in Russia in 1955. 8 years ballett student, 25 years carreer as a balletdancer, she has danced the entire ballet repertoire. 5 year education as pedagogue. She has been teaching many places in the world, also at the Bolshoi filial in Brasil, and since 2015 at Den Norske Ballettskole & Akademi.

VLADIMIR SYCHEV

Russisk ballett spesialist, pedagog og koreograf

Uteksaminert fra ballettakademiet i Voronesj, Russland, før han fikk plass ved Vaganova akademiet med pedagog Pushkin.

Solist ved diverse av de statlige operaene i Sovjet med hovedroller i de store ballettene som Giselle, Don Quixote, Tornerose, Legenden om kjærlighet m.m.

I 1972 fikk han tildelt ærestitlen: «Æresartist i Ukraina»

Fra 1982-87 fikk han sin pedagogiske utdannelse fra det statlige institutt for koreografisk kunst i Moskva med pedagog M.T Semionov («Æres artist i CCCR») og E.P Valokin («Nasjonal artist av RSFSR»).

DEJANA VOLAREV

Satsning ballett 

Dejana er født 1980 i Beograd, Serbia.Hun har vært profesjonell danser og undervist i 14 år, både moderne og klassisk ballett. Hun underviser etter den russiske ballettmetodikken «Vaganova metodikken» når hun underviser ballett, og hun kan et bredt spekter av kunnskap innen moderne dans.

LINN GABRIELSEN

Musikal

Linn er 27 år og har sin utdanning som musikalartist fra Bårdar Akademiet og Norsk skuespiller institutt. 

Hun har jobbet utøvende i London og Hellas for Live Business, vært skuespiller i Dyreparken og for Victoria Productions. I 2019 spilte Linn hovedrollen i musikalen Legally Blonde på Lillestrøm Kultursenter produsert av SKAT og vant pris for beste kvinnelige hovedrolle av Broadway World Norge 2020 (non pro). Ved siden av frilans jobber Linn fast på Popsenteret som formidler og produserer barneforestillinger for de. Hun har koreografert og jobbet med barn og unge i flere år og synes det er helt fantastisk! Hun er en allsidig pedagog med et brennende hjerte for scenekunst.

LINDA MOLDAL ANDERSEN

Drama for Musikalgruppa

GURO KARIJORD

Dans/teater

Musikaldans for Musikalgruppa

Guro er utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo.

Etter endt utdannelse ble hun ansatt på Oslo Nye Teater i forestillingen DEN GLADE ENKE og fortsatte videre på teatret i flere produksjoner. Hun spilte blant annet hovedrollen som Turte i JUL I BLÅFJELL i flere sesonger, medvirket i musikalen CABARET 

(kit-kat-girl) og teaterstykket FRAVÆR

(Samantha). På Chateau Neuf spilte hun "Frenchy" i oppsetningen av 

GREASE i 2018.

De siste somrene har hun tilbragt i Dyreparken, hvor hun har spilt Tante Sofie i forestillingen SIRKUS JESPER. I tillegg til utøvende arbeid jobber Guro også som koreograf og har de siste årene koreografert for blant annet Brageteatret, Lillestrøm kultursenter, Dyreparken og en rekke show og revyer.

MARIANNE KRISTOFFERSEN

Dans/teater

INGRID ELISABETH JERSTAD

Ballett barn/ungdom

Funkjazz og jazz

Ingrid er utdannet fra Bårdar Akademiet 2011-2014. Hun er danser i QS Kompani (ledet av Djærika Buccat) . Hun jobber som dansepedagog og har jobbet for DNBS&A siden 2015 og undervist mange ulike nivå og dansesjangre.

CHRISTINE UDJUS

Ballett barn/ungdom

Har undervist ved DNBS&A siden 2017. Utdannet fysioterapeut ved OsloMet, og utøvende musikalartist fra Bårdar International med dans som fordypning. Arbeider frilans og har medvirket som profesjonell danser i oppsetninger som «Evita», «Annie», og «Jungelboken» i Oslo, samt jobbet som danser og sanger ved Kilden Teater, Fjæreheia Amfi ved to produksjoner. Koreograf og medlem av vokalkvartetten «Attitunes». 

ASTRID ØDEGÅRD

Funkjazz/jazz/dans

Astrid Johanne Ødegård er utdannet fra Norges dansehøyskole, og jobber i dag som dansepedagog og freelance danser. Hun har undervisnings-erfaring i ulike dansesjangere fra flere danseskoler i Oslo. Som utøvende danser har Astrid deltatt i Oslo Jazzdansfestival, SøAR dansefestival og opptrådt med gruppen Parabola Project av Textureandmovement.

SARA SHEPHERD

Ballett barn/ungdom

Sara har en bachelor i utøvende musikkteater fra Musikkteater-

høyskolen og er utdannet musikaldanser fra Bårdar Akademiet. Hun startet å danse i ung alder og interesserte seg for ulike dansestiler før hun bestemte seg for å utvikle seg som musikalartist. Sara har en bred dansefaglig bakgrunn og lang undervisningserfaring. Hun har undervist for Den Norske Ballettskole & Akademi i 2 år.

I tillegg til å undervise dans er hun freelance musikalartist. Hun har blant annet hatt oppdrag for Scenekvelder, Sony Music, og for artisten Ferdinand.

Klassene hennes består av teknikk, styrke, fleksibilitet, og danseglede. 

TORBJØRN BRUNVAND

Breakdance

Torbjørn har danset aktivt siden 1999, undervist breaking i 15 år. Han underviser alle nivå innen breakdance ved DNBS&A.Han har arrangert over 50 lokale breake arrangementer og større internasjonale jams i Oslo. Han har deltatt på breakejams og konkurranser i store deler av Europa, Usa og Asia og vunnet breake-battles i bla Sveits, England, Slovenia, Polen og Ukraina.

BRAGE PLANKE

Breakdance

Brage Planke har trent Breakdance ved Den Norske Ballettskole & Akademi fra han var liten, med showgruppa Element Soul Crew, og deltatt i mange av våre forestillinger med både Breakdance og moderne dansestil. Nå underviser han en ny generasjon. Han har oppnådd strålende resultater i ulike Breakdance konkurranser, slik som


1.Plass Battle of the year Nordic Qualifier 2019

2.Plass i NM senior breakdance 1vs1 2019

9. plass i VM junior 1vs1 2017

3. plass i VM junior crew 2017

1. plass i EM junior crew 2017

BESNIK BERISHA

Breakdance

MARGRÉT ERLENDSDOTTIR

Musikal junior

Margrét er utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og våren 2021 fullfører hun en Bachelor i musikkteater ved Høyskolen Kristiania avd. Musikkteaterhøyskolen. Hun har musikalsk bakgrunn fra musikklinja på Foss Videregående og hun har også selv vært elev ved DNBS&A på VersaStyle, Ballett Ungdom, Musikal Jr. og Musikal Sr i 10 år. De siste årene har hun, både alene og sammen med Karin Gjørv Røraas, vært å se på DNBS&A sine ballettgalla forestillinger der hun har vært skuespiller/ konferansier. Sommeren 2020 jobbet hun som skuespiller i Dyreparken i Kristiansand og hun jobber aktivt mot en karriere både som utøver og instruktør/ lærer.

LINE MARIE ØSTERHUS

Ballett en gang i uken, ballett ungdom

Line er en jente på 22 år fra Kristiansand. Hun har danset ballett i 18 år og har avlagt en rekke eksamener ved Royal Academy of Dance gjennom årene. Senere startet hun sin utdanning ved Bårdar Akademiet og jobber nå aktivt som freelancer, både som danser, sanger og musikalartist ved siden av undervisningen ved DNSB&A.

BERIL ALKU

Ballett barn/ungdom

She was born in 1983. She started her classical ballet education at Hacettepe University Ankara State Conservatory at the age of 11. After completing her classical ballet and modern dance education at the university, she started working in the Ankara State Opera and Ballet Company in Turkey. She performed in the various choreographies of local and foreign choreographers. Meanwhile she worked as an instructor at the department of contemporary dance at Ankara University.

Since 2010, she has been teaching classical ballet at various kindergartens and ballet schools.

NAMI KITAGAWA AAM

Ballett

Nami er tidligere utdannet ballettdanser fra Den Norske Opera og Ballett – Ballettskolen og deretter utdannet fra The school of the Hamburg Ballett – John Neumeier. Som en del av ballettskolen har hun blant annet danset lille Klara i “Nøtteknekkeren” og medvirket i “Romeo

og Julie”, “Des Knaben Wunderhorn” og “Nijinsky Gala” med The Hamburg Ballett. Videre, som en del av The Northern Ballet Post graduate program, har hun danset i en rekke andre forestillinger som “The Great Gatsby”, “Peter Pan” og “Elves and the Shoemaker”.

I 2019 fullførte Nami også bachelorgrad i skuespillerfag ved Nord Universitet og har etter endt utdanning medvirket som Jakob i “Jakob og Neikob” med Turneteateret, Polly Esther i “Polly Esther og Ønskemonsteret” med Unge Viken, Frøya i “Yggdrasil” og jenta i “Fyr” på

Trøndelag Teater. Nami har undervist i dans, teater/dans og ballett på DNB&A siden 2019 og fokuserer på å spre forståelse, mestring og danseglede til elevene.